Testa dig på klamydiatest.net

Om du misstänker att du har smittats av en könssjukdom kan du testa dig på klamydiatest.net. Det är enkelt och du får svar snabbt.

Självtester

Via klamydiatest.net kan du testa dig för ett antal olika könssjukdomar: Klamydia, gonorré, syfilis och herpes. Det är viktigt att testa sig regelbundet för att kunna behandla könssjukdomar och minska risken för smittspridning.

Klamydia är en av de vanligaste könssjukdomarna i Sverige. Det är en bakterieinfektion och smittar oftast vid oskyddat analt eller vaginalt samlag, men även vid skyddat samlag. Infektionen kan ge symptom såsom att det svider när man kissar, blödningar mellan menstruationer eller att man får flytningar från slidan, urinröret eller ändtarmen. Det är dock många som har klamydia utan att få några symptom alls. Det betyder att den partner som smittar dig kanske inte själv vet att den har klamydia. Om du inte behandlar klamydian kan den leda till infertilitet hos kvinnor och sterilitet hos män. Därför bör du göra ett klamydiatest och behandla klamydian så tidigt som möjligt. På så vis minskar du även risken att sprida infektionen till andra.

Gonorré har blivit vanligare på senaste tiden, och är vanligare hos män än hos kvinnor. Vanliga symptom är att det svider när man kissar samt att man får flytningar från urinröret, slidan eller ändtarmen. Symptomen kan uppkomma från en vecka till flera månader efter smittotillfället.

Herpes är en mycket vanlig sjukdom och många bär på viruset utan att veta om det. Det finns två typer av herpes: typ 1 som är munherpes och typ två som är underlivsherpes. Symptomen uppkommer efter 1-2 veckor och består av blåsor, stickningar och kliande.

Även syfilis smittar främst genom vaginal och analsex. Symptomen består av små sår där man blivit smittad, som uppkommer cirka tre veckor efter smittotillfället. Det är viktigt att behandla syfilis, för annars kan det sprida sig till blodet.

Fördelar med klamydiatest.net

Via klamydiatest.net kan du enkelt testa dig för samtliga ovan nämnda könssjukdomar. Du går in på hemsidan och beställer det test du vill göra, exempelvis ett klamydiatest. Du får sedan detta hemskickat med posten efter 1-2 dagar i ett diskret paket. Klamydiatestet gör du hemma, på bara några minuter, och resultatet får du efter 10-15 minuter. Om du följer manualen ordentligt är testet mycket säkert. Att göra klamydiatest samt andra tester via klamydiatest.net är alltså både enkelt, säkert och diskret.

Tveka inte att gå in på klamydiatest.net och se våra produkter samt information om könssjukdomar och tester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *