Vad kostar fillers?

Vad kostar fillers?

Vad fillers kostar beror delvis på vilken behandling som önskas men även var i landet man bor. Genom att se på prisnivån hos skönhetsföretag som utför fillers i Stockholm kan vissa tydliga prisnivåer ses.

Börjar alltid med konsultation

Även om de flesta av företagen i Stockholm har prislistor på hemsidan så är samtliga tydliga med att ett exakt pris inte kan ges före en konsultation. Man kontrollerar då personens fysiska förutsättningar för att kunna avgöra hur eventuell behandling kan genomföras. En konsultation för fillers i Stockholm kan kosta någon hundralapp. I vissa fall erbjuds även gratis konsultation men detta beror lite på vilken behandling man funderar över.

Beroende på behandling

Ett företag som har en mycket detaljerad prislista visar på att det både är behandlingsform och medel som påverkar priset. Om fillers utförs för volym och rynkor kan hyalyronsyrebaserade fillers väljas. Används då Restylane Classic på 1ml är kostnaden 3000 kr medan Hyacorp LMF 1 kostar 4000 kr.

Är det hudåtstramning (kollagenstimulerande fillers) så är priset på samma nivå, dvs 3000 – 4000 kr. I vissa fall kan det ges paketpris om man kombinerar flera behandlingar.

En annan salong erbjuder sex olika fillers, allt beroende på vilket behovet är. Även här ligger priset mellan 2500 kr och 4000 kr.

Välj efter omdöme

Söker du företag som kan utföra fillers i Stockholm? Att hitta dem är inte svårt då de flesta hittas på webben och Google. Lägg istället mer tid på att kontrollera omdömen och hur andra upplevt detta företag. När det kommer till skönhetsingrepp bör man vara extra noga och välja främst utifrån kvalité. Med tanke på att priset uppenbarligen bara skiljer max en tusenlapp bör inte priset väga tungt.

Vill du känna dig extra trygg kan du gå till två företag för konsultation för att därigenom få olika bemötande och förslag på hur ingreppet ska gå till. Det kan sedan ligga till grund för vilka som sedan väljs.

Läs på innan

Läs gärna på flera klinikers hemsidor och andra webbplatser så du blir helt införstådd med vad fillers innebär och vilka förväntningar du bör ha. Det är även något som kan tas upp vid konsultationen då en klinik generellt inte vill genomföra injektion om personen som vill ha det har för höga förväntningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *