Thule cykelsits erbjuder komfort och säkerhet

Thule cykelsits erbjuder komfort och säkerhet

Alla Thule cykelsitsar erbjuder både säkerhet och komfort för barnet. De uppfyller alltid de senaste europeiska säkerhetsstandarder. Thule cykelsits har stora integrerade ekerskydd för att skydda ditt barns fötter. Ryggstödet är enkelt att justera med bara en hand. Även huvudstödet är justerbart i höjdled så att det kan anpassas efter hur långt barnet är. Väljer du Thule cykelsits så har barnet alltid god plats för sin cykelhjälm. Thule Ride Along Mini har tilldelats flera utmärkelser och vunnit pris eftersom den uppfyller alla krav som finns på både säkerhet och komfort.

Thule cykelsits där fram

Thule erbjuder en ny modell av cykelsits som monteras fram på cykeln. En fram-monterad cykelsits från Thule erbjuder många fördelar. Det är enkelt för föräldern att kommunicera med barnet och barnet har en bra utsikt till skillnad från om han eller hon sitter bakom sin förälder. Thule erbjuder även en vindskärm så att du kan skydda ditt barn från vind och regn. Man ska dock komma ihåg att Thules cykelsits som monteras fram på cykeln enbart passar mindre barn och att man inte kan använda en sådan sits lika länge som en en cykelsits som monteras där bak.

Kan en Thule cykelsits monteras på alla cyklar?

I stort sett alla cyklar är kompatibla med en Thule cykelsits. Pakethållaren på din cykel måste dock vara dimensionerad för den extra belastning som det innebär att ha en Thule cykelsits. De flesta pakethållare är märkta med vilken max-vikt de tål. Står det till exempel ”tjugofem” kilo på pakethållaren så innebär det att din pakethållare tål att bära tjugofem kilo. Saknas märkning på din pakethållare så kan du fråga direkt i butiken där du köpte cykeln. Man ska aldrig montera en Thule cykelsits på en pakethållare som är skadad eller rostig.

Hur monteras Thule cykelsits?

I de flesta fall levereras Thule cykelsits i en del och man behöver endast montera själva fästena. Det brukar vara ganska enkelt att montera fast en Thule cykelsits men känner du dig osäker kan du även be din försäljare att montera på sitsen på din cykel. Det är viktigt att Thule cykelsits monteras ordentligt så lägg alltid ner den tid det behövs på själva monteringen. Thule har olika modeller i sitt sortiment. Det finns en modell som inte behöver fästas direkt på pakethållaren utan som fästs direkt på cykels ram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *