Testa massage i hemmet

De flesta massagesalonger erbjuder massage på plats hos dem. En tidsbokning sker online eller via telefon och man kan sedan se fram emot en skön och avslappnade massage. Men alla har inte möjligheten att ta sig till en salong. Då passar massage hembesök bättre. Ett flexibelt alternativ som bland annat passar när…

Massage hembesök vid sjukdom

Vid vissa sjukdomar bör inte massage utföras. Hör alltid med din läkare om du är osäker. Du bör självklart inte heller utsätta någon för risken att smittas om du har en sjukdom som kan smittas. Men det finns självklart tillfällen då människor har sjukdomar som gör att de inte kan lämna sitt hem men ändå kan ta emot massage och annan service via hembesök. Delvis kan fysioterapeuter utföra massage inom yrket men önskas ytterligare massage kan privata företag kontaktas som kommer till hemmet och genomför detta.

När du inte hinner

För en del är det viktigt att åka iväg till en massagesalong när de ska få massage. Det handlar om att komma ifrån vardagen och inte se allt som behöver göras i hemmet. Men det tar extra tid att åka iväg, byta om och sedan ta sig hem från salongen. Genom att välja massage via hembesök sparas en hel del tid. De företag som erbjuder denna tjänst har med sig massagestol, olja och allt annat som behövs för att en skön massagestund ska kunna upplevas. Det du behöver göra är att välja var i hemmet massagen ska utföras. Hitta gärna ett rum där du lättare slappnar av, sätt på skön musik och sänk belysningen.

Boka massage

Bjud in vännerna på en spakväll tillsammans. Köp ansiktsmasker, ett gott vin och överraska med en massör som är beredd att massera gästerna ett varsitt pass. Garanterat avslappnande – garanterat uppskattat.

Prisfråga

Är det dyrare att beställa massage för hembesök mot att gå till en salong? Det är något olika hur företaget prissätter denna tjänst. En del har både i salong och hembesök. I dessa fall kan hembesöket vara något dyrare. Men det finns även de som enbart utför massage via hembesök vilket gör att de slipper lokalkostnader m.m. Det kan därmed innebära att kostnaden inte nödvändigtvis behöver bli högre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *